Medewerkers


Jenny
dokters assistente

Sinds 2007 werkt Jenny Kooij in de praktijk als doktersassistente. Naast het bekende assistentenwerk doet Jenny er een aantal taken bij. Zo doet zij het spreekuur om mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten voorlichting te geven. Ook bezoekt zij de oudere patiënten aan huis

Samen met haar collega Nicole en Bjian heeft zij een belangrijke rol in de zorgverlening van praktijk de Kaap.

T.H. Noordenbos
huisarts

Per 1 april 2004 startte ik deze praktijk. We begonnen met nul patiënten en hebben het nu flink druk. Toch wil ik de praktijk niet te groot laten worden om het contact tussen patiënt en arts "direct" te houden. Naast mijn werk als huisarts geef ik les aan verpleegkundigen en werk ik mee aan het maken van nascholing voor huisartsen.

Mijn werktijden zijn :

van maandag t/m vrijdag

Nicole
dokters assistente

 Nicole werkt één dag in de week op praktijk de Kaap. Zij is al 7 jaar assistente en heeft veel ervaring opgedaan in een grote praktijk. Nu wilde zij graag ook in een kleinere praktijk werken. Zij werkt bij ons op woensdag.

Evenals haar collega Jenny en Bjian  kan Nicole u goed adviseren over veelvoorkomende aandoeningen.

Mw Evelien van Haeff
huisarts

 mw Evelien van Haeff werkt al weer een paar jaar als huisarts op de Kaap . Zij werkt  iedere week op donderdag. Daarnaast werkt zij nog 2 dagen per week in een andere praktijk in Utrecht en geeft ze les aan praktijkverpleegkundigen.

mw Kim Kroezen
Psycholoog , POH GGZ

Kim Kroezen
POH GGZ
Per 1 april 2014 werk ik met veel plezier als POH GGZ in praktijk de Kaap. Iedere donderdag en om de week op dinsdag,heb ik mijn spreekuur, waar ik je kan ondersteunen bij het omgaan met diverse klachten, waaronder stress gerelateerde klachten, depressieve gevoelens, angstklachten en rouwverwerking. Naast het bieden van een luisterend oor, werk ik met elementen uit de cognitieve gedragstherapie, lichaamsgerichte oefeningen en geef ik je handvatten om je snel weer beter te laten voelen.  Als gediplomeerd kindercoach begeleid ik ook kinderen en hun ouders bij gedrags, angst  of stemmings klachten.
Na mijn opleiding geestelijke gezondheidskunde heb ik acht jaar voor defensie gewerkt waar ik militairen met uiteenlopende klachten heb begeleid. Als basispsycholoog en gediplomeerd coach werk ik naast de donderdag in praktijk de Kaap als zelfstandige.

Henny Herbers
diabetes verpleegkundige

Henny Herbers houdt op dinsdag ochtend spreekuur voor mensen met diabetes melites. Zij doet dat op meerdere praktijken in Utrecht, waardoor ze een schat aan ervaring meebrengt en vaak praktische en theoretische vragen kan beantwoorden.

Voor vragen over haar spreekuren en of het maken van afspraken kunt u kontakt op nemen met de assistentes.

Bjian
doktersassistente

Sinds 2016 werkt Bjian als assistente op vrijdag en om de week op donderdag. Na de geboorte van haar 2e kindje is zij per half december weer terug op de Kaap.

Voor al uw vragen over veel voorkomende ziektes en de verrichtingen op het assistente spreekuur kunt u bij haar  en haar collega's Jenny en Nicole terecht

Anja Kaandorp
doktersassistente

Anja werkt sinds september 2016 op praktijk de Kaap. Eerst al vervangster van Bjian op de vrijdag en sinds januari 2017 op de maandag samen met Jenny, daar de praktijk drukker wordt. Anja is een allround ervaren assistente en doet ook de gebruikelijke verrichtingen. Naast haar werk op de Kaap is ze begonnen als assistente op een dokterspost in Amsterdam.